Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Топи

Фільтр
Іконки
Ціна, грн
Колір
Розмір
Розділ
Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою

Спортивний топ - базовий елемент тренувальної екіпіровки

Щоб зробити своє тіло пружним і красивим, багато жінок приділяють достатньо часу спорту. Одні вважають кращим біг вранці, іншим подобається заняття йогою, а треті вибирають фітнес або тренажерний зал. Якому типу фізичних навантажень ви б не віддали перевагу, вам потрібен зручний спортивний одяг. Одним з необхідних елементів гардеробу жінок, які обрали для себе активний спосіб життя і заняття спортом, є кроп топ, який представляє собою майку або футболку, довжина яких коротше виробів стандартного фасону. Він зручний, стильний, не сковує рухів, дозволяє повністю сконцентруватися на заняттях і не відчувати найменшого дискомфорту під час виконання вправ. При виборі екіпіровки для спортивних тренувань, слід враховувати не тільки розмір одягу, а й інші параметри.

Якісний топ для спорту: властивості і характеристики

Будь-який вид фізичних навантажень, активна аеробіка або більш спокійна йога, може негативно впливати на форму ваших грудей. Тому варто обов'язково купити спортивний топ. Він забезпечує хорошу фіксацію, правильно розподіляє навантаження на груди, що згодом позитивно позначиться на їх зовнішньому вигляді і вашому самопочутті. Однією з кращих компаній на вітчизняному ринку, що пропонують стильні і модні моделі для спорту, є GS.active. Ми завоювали лідируючі позиції серед численних конкурентів, завдяки індивідуальному підходу до кожного клієнта, широкому асортименту продукції, який постійно поповнюється новими моделями та ряду інших істотних переваг.

Кроп топ, купити який можна у нас за найбільш вигідною ціною, має привабливий зовнішній вигляд, стильний дизайн, для його пошиття використовуються сучасні високоякісні матеріали, що володіють прекрасними експлуатаційними характеристиками:

  • стійкістю до зношування;
  • практичністю;
  • легкістю в догляді.

Клієнтами нашої компанії є, як звичайні люди, які ведуть здоровий спосіб життя, так і професійні спортсмени. Крім кроп топів, представниці прекрасної статі, можуть придбати жіночі спортивні топи для фітнесу класичних моделей, що представляють собою звичайну майку, об'єднану з бюстгальтером.

Як правильно вибрати виріб

Вибираючи кроп топ для спорту, а також топи, слід враховувати не тільки їх вартість, а й, в першу чергу, розмір грудей, а також рівень навантажень, їх інтенсивність.

Модель на тонких бретельках підійде для занять йогою, пілатесом, іншими видами спорту, де непотрібна посилена фіксація грудей.
Вироби з широкими лямками підходять для любительок більш активних навантажень, що забезпечує не тільки надійну фіксацію грудей, але і перешкоджає сповзанню топа з плечей під час занять.
Більшість моделей топів мають вставні чашечки, завдяки яким підтримується красива форма грудей, що дозволяє не надягати під екіпіровку нижню білизну. Крім цього, топи для фітнесу мають спеціальні вставки з боків, вздовж лінії спини, що сприяють правильному розподілу навантаження на м'язову систему, оснащені широкою еластичною гумкою в нижній частині вироба, для щільного прилягання до грудної клітки.

Також купуючи одяг для фітнесу, слід звертати увагу на розмір чашки. Він не повинна бути занадто великим або дуже маленьким, щоб не доставляти дискомфорт під час занять.

Топи для фітнесу: різновиди та їх особливості

Одягати спортивний топ сьогодні - не примха, а необхідність. Він виявився найзручнішою одягом для занять. Більше не потрібно зав'язувати майку вузлом, щоб стежити за роботою м'язів пресу під час виконання вправ. Зі спортивним топом нічого не задирається і не сповзає під сідниці при тренуваннях лежачи або сидячи. Ви повністю сконцентровані на виконанні вправ і не відволікаєтеся через дрібниці. До того ж спортивний топ дозволяє похвалитися результатами своєї наполегливої ​​праці - плоским животиком і тонкою талією. Якщо ви хочете купити одяг для фітнесу, в нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент. Ми пропонуємо такі спортивні топи:

  1. Бра. Це спеціальна підтримуюча білизна, яке поєднує елементи класичного топа і бюстгальтера. За умови правильно підібраного розміру такої жіночий спортивний топ не натирають шкіру під час фізичної активності, перешкоджає утворенню розтяжок, обвисання грудей, появи больових відчуттів. Він зручний, комфортний, підвищує ефективність тренувань. Особливо актуальні спортивні бра для представниць прекрасної статі з великим розміром грудей.
  2. Рашгард. Так називають спортивний топ з довгими рукавами, якому віддають перевагу як професіонали, так і любителі тренувань. Одяг забезпечує максимальну зручність, комфорт, оптимальний мікроклімат під час виконання фізичних вправ. Цей спортивний топ захищає шкіру від механічних пошкоджень, наприклад, подряпин, а також запобігає охолодження м'язів при перервах, що знижує ризик отримання травми.
  3. Майка. Вона може бути укороченою або довгою, має коригувальні вставки і еластичні гумки, які добре підтримують груди. Спортивний топ зручно фіксує на тілі, що не віджимає м'язи, які не задирається, при цьому забезпечує свободу рухів.
  4. Футболка. Це невід'ємний елемент спортивного екіпірування. Футболка приємна на дотик, не прилипає, не мнеться, зберігає первинний вигляд навіть після багаторазової експлуатації і прання, не подразнює шкіру. Вона вбирає зайву вологу, дозволяє тілу дихати. Всі шви на спортивному топі рівні і гладкі, що не натирають шкіру.
  5. Худі. Вони являють собою толстовки з капюшоном, призначені для тренувань на свіжому повітрі в прохолодну погоду. Ці спортивні топи можуть бути укороченими або доходити до лінії талії, мають вільний крій, манжети на рукавах. Деякі моделі доповнені кишенями.

Якщо фітнес є невід'ємною частиною вашого життя, краще укомплектувати гардероб декількома видами спортивних топів. Тоді ви завжди впевнені в собі і підготовлені до різних тренувань як в приміщенні, так і на свіжому повітрі.

Чому покупка у нас буде вигідною

Наш інтернет-магазин GS active пропонує широкий асортимент топів для фітнесу, представлених різними моделями, що відповідають санітарно-гігієнічним нормам, високу якість яких ми гарантуємо.

При пошитті виробів використовуються такі тканини як спандекс, нейлон, поліестер, які добре тягнутися, завдяки чому вироби з них не сковують рухи, відмінно сідають по фігурі. Матеріали володіють гіпоалергенними властивостями, добре пропускають повітря, дозволяючи тілу дихати, вбирають зайву вологу. За рахунок особливих властивостей тканин, на них не залишаються плями поту після тренувань.

Шви топів дуже гладкі, рівні й акуратні, завдяки чому вони не натирають ніжну шкіру під час занять. Моделі представлені в різноманітній кольоровій палітрі, що задовольнить смаки навіть найвибагливіших покупців.

На вигідних умовах замовити оригінальний топік жіночий, не виходячи з дому, онлайн, можуть клієнти Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, інших міст України, заповнивши форму заявки на сайті. Електронний каталог містить фотографії кожної моделі з описом, для детального ознайомлення.

Вгору