Бажання
Додайте товари до списку бажань
0

Лосини

Фільтр
Іконки
Ціна, грн
Колір
Розмір
Розділ
Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою

Жіночі спортивні лосіни - особливості вибору одягу

Про користь фізичних навантажень знають всі. Однак сили волі для регулярних тренувань вистачає не у кожної представниці прекрасної статі. Хорошою мотивацією піти на ранкову пробіжку або в зал стає красивий спортивний одяг. Багато представниць прекрасної статі для занять фітнесом, обирають лосіни, які щільно облягають фігуру, підкреслюючи її красиві форми. Також вони забезпечують максимальний комфорт і зручність під час тренувань. У них можна бігати, стрибати, займатися аеробікою, йогою або виконувати силові вправи. Вдало підібрані жіночі спортивні лосіни не утрудняють рухів, виглядають стильно і привабливо. До того ж вони дозволяють підкреслити достоїнства фігури і приховати недоліки. Вибираючи лосіни, слід враховувати не тільки їх вартість і звертати увагу на зовнішній вигляд, але ретельно підходити до вибору матеріалу, з якого вони виготовлені, в залежності від видів спорту.

Лосіни для спорту: особливості та характеристики

Якісні лосіни купити сьогодні не складає проблеми, адже широкий асортимент виробів пропонує інтернет-магазин GS.active, продукція якого завоювала популярність не тільки серед звичайних клієнтів, але і серед професійних спортсменів. У нас представлений ​​різноманітний спортивний одяг, високої якості, в тому числі і лосіни жіночі. Жіночі спортивні лосіни, або як їх ще називають, легінси, представлені величезною кількістю різноманітних моделей різної кольорової палітри, що дозволяє вибрати виріб, що відповідають індивідуальним вимогам. Всі лосіни характеризуються:

  • стійкістю до зношування;
  • практичністю;
  • стильним дизайном;
  • привабливим зовнішнім виглядом.

Вони відмінно поєднуються з майками, футболками, топами, худі, іншим спортивним одягом, підвищують ефективність тренувань, захищають шкіру від пошкоджень механічного характеру, подряпин.

Наш асортимент: спортивні легінси для будь-якої фізичної активності

Всі жіночі лосіни мають зовнішню схожість, проте між моделями є істотні відмінності. У нашому інтернет-магазині представлені різні види спортивного жіночого одягу для різних видів спорту. З огляду на різні уподобання клієнток, ми пропонуємо лосіни для фітнесу декількох моделей.

  1.      З перфораціями. Вироби оснащені спеціальними отворами, що забезпечують відмінний повітрообмін, за рахунок чого створюється оптимальний мікроклімат під час занять спортом. Назовні виводиться зайва волога, завдяки чому тренуватися максимально комфортно.
  2.      Класичні. Вони являють собою виріб класичного крою, яке дуже щільно облягає фігуру, мають утягуючий ефект, але виготовлені, як і інша спортивна екіпіровка, зі спеціальних матеріалів. Ці жіночі лосини відмінно пропускають повітря, дозволяючи тілу дихати, добре сидять і не сковують рухів.
  3.      Push UP. Ці моделі завоювали популярність серед величезної кількості жінок. Даного ефекту виробникам вдається досягати завдяки вшивання гумок з латексу з дотриманням певної технології. Лосіни з ефектом пуш-ап візуально надають обсяг жіночим формам, підкреслюючи їх округлість. Наявність пуш-апу не перешкоджає виконанню комплексу вправ, але при цьому вони надають підтягаючий ефект.
  4.      Шорти. Це відмінний варіант для спекотного літнього періоду. Вони володіють тими ж якостями і перевагами, які мають фітнес лосини, при цьому залишають відкритою нижню частину ніг. У нас ви можете придбати короткі жіночі шорти для заняття в тренажерному залі або на вулиці, Велосипедки, а також спортивні вироби для бігу.

У каталозі компанії представлені як однотонні лосіни, так і зі стильними принтами. Вироби з високою посадкою мають широкий еластичний пояс, що не просвічуються.

Жіночі спортивні лосіни: основні переваги виробів

Сьогодні все частіше не тільки активні леді, а й професійні спортсмени під час тренувань використовують легінси. Цей одяг володіє багатьма вагомими перевагами, а саме:

  1.      Зручність. Жіночі спортивні лосіни виготовляються з еластичних тканин, тому вони не сковують рухів. Крім того в облягаючому одязі легше контролювати техніку виконання тих чи інших вправ, спостерігаючи за собою в дзеркало.
  2.      Універсальність. Ви можете купити легінси з урахуванням умов майбутньої експлуатації. У продажі представлені жіночі спортивні лосіни для тренувань в залі, для пробіжок в парку, занять на відкритих майданчиках в теплу і холодну пору року.
  3.      Безпека. Сучасні жіночі спортивні лосіни рівномірно розподіляють навантаження на м'язи ніг, захищають суглоби і судини від травмування.
  4.      Зносостійкість. Якісні жіночі спортивні лосіни довго служать, не рвуться і не протираються, зберігають форму після тривалої експлуатації і численних циклів прання.
  5.      Естетична привабливість. Сучасні виробники радують жіночу аудиторію стильним дизайном спортивного одягу. Вона красива, привертає увагу оточуючих, дозволяє створити модний образ. Легінси в інтернет-магазині представлені в широкому асортименті, тому кожна представниця прекрасної статі знайде виріб собі до душі.
  6.      Тільки на перший погляд, здається, що вибрати спортивні жіночі лосіни легко. Однак якщо вам потрібна модель не тільки, щоб легкою ходою лавірувати між залом, фітнес-баром і басейном, варто підійти до цієї справи відповідально. Важливо врахувати склад тканини, якість швів, пояс.

З чого шиють лосіни

На відміну від лосін для повсякденного використання, спортивні моделі шиються з сучасних тканин, склад яких включає високоякісні нейлон, спандекс, поліестер, що дозволяє виробам відповідати всім необхідним критеріям. Лосіни для фітнесу:

  1. Відмінно вбирають зайву вологу.
  2. Добре пропускають повітря, дозволяючи тілу дихати.
  3. Не викликають подразнень, алергії.
  4. Не розтягуються навіть при тривалому носінні, численному пранні.
  5. Добре перуться навіть в холодній воді.
  6. Щільно облягають фігуру, як друга шкіра.

Завдяки еластичності, лосіни розтягуються, не обмежують рухів, при інтенсивних тренуваннях вони не прилипають до тіла, шви виробів, завдяки використанню спеціальної технології, рівні, гладкі, тому не натирають ніжну шкіру.

Жіночі спортивні лосіни: інші параметри вибору

Розглядаючи каталог тренувального одягу, зверніть увагу на пояс і висоту посадки. Відмінний варіант - купити лосіни для спорту з високою талією. Вони зручні, добре сидять, та не сповзають при нахилах і присідання. Також добре себе зарекомендували спортивні вироби з широким еластичним поясом, який не зкочується при виконанні вправ і не впивається в тіло. При виборі жіночих лосін враховуйте такі параметри:

  • розмір. Жіночі лосіни повинні щільно облягати, не висіти і не здавлювати тіло. Звичайно, вироби еластичні і можуть розтягуватися, але їх здатності небезмежні. Якщо ви не хочете, щоб спортивні лосіни лопнули під час тренування, або ж занадто відверто демонстрували анатомію, правильно вибирайте розмір. Для цього слід виміряти обхват стегон, талії і врахувати зріст;
  • колір. Цей параметр визначається особистими смаковими уподобаннями. Темні тони додають стрункості, вертикальні смужки з боків візуально витягають силует. Вироби сірих кольорів виглядають нейтрально. Жіночі спортивні лосіни можуть бути однотонними або з контрастними вставками, яскравими принтами;
  • білизна. Жіночі спортивні лосіни щільно облягають тіло, тому трусики під ними добре проступають. Найкраще надягати безшовну білизну, без мережива і фактурної обробки, щоб не привертати відверті погляди у оточуючих;
  • верхня частина ансамблю. Якщо ви вирішили недорого купити спортивні лосіни з високою талією, підберіть до них короткий топ з хорошою підтримкою грудей. Комплект буде виглядати ефектно, стильно, гармонійно, при цьому забезпечить максимальний комфорт під час тренування.

Продаж лосін в нашому інтернет-магазині здійснюється в роздріб і оптом. Завдяки співпраці з виробниками без посередників, ми пропонуємо найбільш вигідні ціни на спортивні лосіни, замовити які можна в Києві Одесі, Дніпрі, Хмельницькому, Харкові, Запоріжжі, інших містах України. На сайті компанії можна дізнатися, скільки коштують легінси для фітнесу, а також ознайомитися з фото і описом кожної моделі.

Вгору